Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

چندی پیش بود که کارلوس کی روش تصمیم گرفت حسین اوجاقی سرمربی تیم ملی ووشو را به کادرفنی تیم ملی اضافه کند. اوجاقی درباره اتفاقات چند وقت اخیر و تاثیری که کارش روی بازیکنان و کی روش گذاشته در مصاحبه با سایت خبری وزارت ورزش و جوانان گفت: بازیکنان تیم ملی فوتبال یک سری توانمندی هایی داشتند که خودشان از آن آگاهی نداشتند، کار ما این بود که کلید آن توانایی ها را برایشان روشن کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به بازیکنان نشان دادیم که توانایی های زیادی دارند و پله پله یکسری کارها و حرکاتی انجام دادیم که فهمیدند این توانمندی را در برخوردهای فیزیکی دارند و چون به این توانایی رسیدند از لحاظ روانی نیز به این خودباوری رسیدند که در برابر بازیکنان مطرح خارجی چیزی کم ندارند و می توانند با آنها مقابله کنند.

او درباره چرایی حضورش در تیم ملی فوتبال و تمرینات خاص ووشو با اعضای تیم ملی فوتبال، توضیح داد: کارلوس کی روش در نظر داشت بچه ها را از لحاظ جنگندگی، روحی روانی و برخوردهای فیزیکی فوتبال بالا ببرد. همان طور که می دانید فوتبال یک بازی فیزیکی است که دهها برخورد فیزیکی و مصاف های تک به تک دارد، کی روش می خواست در این برخورد ها، جنگندگی بچه ها بالاتر رود و از لحاظ فیزیکی به خودباوری و اعتماد به نفس بیشتری برسند.

اجاقی ادامه داد: کی روش می خواست از طریق ورزش های رزمی به بخشی از این اهداف دست پیدا کند و در کنار تمرینات تیم، تمریناتی انجام شود تا بازیکنان برانگیخته شوند و روحیه جنگندگی آنها بالا رود. با تحقیقاتی که انجام داده بودند نهایتا به بنده رسیدند.

وی افزود: جلسه ای دو ساعته با آقای کی روش داشتیم و در آن جلسه ایشان ایده های خود را مطرح کرد و من نیز نظراتم را دادم. بعد از چهار جلسه (یک جلسه تئوری با خود کی روش، یک جلسه تئوری و عملی با مربیان، یک جلسه عملی با ورزشکاران و یک جلسه هم عملی با خود آقای کی روش ) تصمیم گرفتند که این موضوع را رسانه ای کنند و ما کار را رسما آغاز کردیم.

اجاقی توضیح داد: کاری که ما کردیم این نبود که من بخواهم چیزی به بازیکنان آموزش دهم ، بازیکنان کارهای خود را در تیم ملی و باشگاه ها انجام داده بودند اما یک سری توانمندی هایی داشتند که خودشان از آن آگاهی نداشتند، کار ما این بود که کلید آن توانایی ها را برایشان روشن کنیم. به بازیکنان نشان دادیم که توانایی های زیادی دارند و پله پله یکسری کارها و حرکاتی انجام دادیم که فهمیدند این توانمندی را در برخوردهای فیزیکی دارند و چون به این توانایی رسیدند از لحاظ روانی نیز به این خودباوری رسیدند که در برابر بازیکنان مطرح خارجی چیزی کم ندارند و می توانند با آنها مقابله کنند.

وی با بیان این مطلب که این تمرینات برای بازیکنان لیگ داخلی انجام شد، افزود: حدود 20 نفر در روزهای مختلف بعد از اتمام لیگ در کمپ حضور پیدا می کردند و با آنها تمرین می کردیم.

سرمربی تیم ملی ووشو ادامه داد: نتیجه این تمرینات این بود که بازیکنان ما فهمیدند از لحاظ فیزیکی، توانمندی های زیادی در ضربه پذیری دارند و حتی برتر از رقبا هستند و آن ترس اولیه که از حریفان و آسیب دیدگی داشتند با این خودباوری از بین رفت.

وی با بیان اینکه 30 جلسه به طور کلی با بازیکنان مختلف تمرین داشتیم، افزود: کی روش در مثالی که می زد، می گفت؛  " یک جنگجو و سرباز وقتی به یک هدف غیر انسانی شلیک می کند، با اعتماد به نفس کامل هدف گیری و شلیک می کند اما وقتی در آن طرف یک نفر مثل خودش قرار داشته باشد دیگر با اعتماد به نفس هدف گیری نمی کند و خیلی مراقب است که مورد هدف قرار نگیرد"، همه هدف ما این بود که با تمرینات رزمی کاری کنیم تا بازیکنانمان با اعتماد به نفس بالا به مصاف حریفان بروند. قدرت تصمیم گیری لحظه ای و سرعت عکس العمل فیزیکی در کمترین لحظه انجام شود که خدا را شکر این روحیه و تلاش در تک تک بچه هایی که با آنها کارکردیم دیده شد.

اجاقی در پایان گفت: در جام جهانی روسیه بازیکنان ما در همه جنگ های تن به تن موفق و نترس بودند، وقتی در کار فیزیکی نترس و موفق باشید کار تکنیکی و تاکتیکی را هم به خوبی انجام می دهید که خدا را شکر، مردم  ما از تلاش، جنگندگی و تعصب بچه های تیم ملی فوتبال راضی بودند و لذت بردند.

انتهای پیام/

منبع: وانا

کلیدواژه: کارلوس کی روش تیم ملی فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۷۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تجلیل و تقدیر از اساتید و معلمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، با تبریک روز معلم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، با اشاره به حدیث امیرالمومنین علیه السلام، با تاکید بر اینکه دانایی باید توانایی به همراه بیاورد، گفت: تحلیل روند شرکت در کنکور در بیست سال گذشته نشان می دهد اقبال مردم به آموزش عالی کم شده و از دلایل اصلی آن ناتوانی نظام آموزش عالی در پیوند دانایی و توانایی بوده است.

بیشتر بخوانید: دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است

دکتر جهان بین با اشاره به خطر جایگزینی آموزش غیررسمی با آموزش رسمی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می رسد در قوس نزول و سقوط می افتد و اگر نتوان با تحلیل درست گذشته، ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است.

وی با اشاره به سخنرانی ۱۸ فروردین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با بیان اینکه دانشگاه جامع دارای چهار رکن است، خاطرنشان کرد: نظام تربیتی، نظام علمی، نظام فرهنگی و نظام فناوری در دانشگاه باید با هم باشند و این آن ایده جدید نجات بخش آموزش عالی است. تربیت تخصصی بر اساس آمایش سرزمین و تلفیق تئوری با عمل و قدرت استفاده دانش برای حل مسائل مردم و قراردادن آن در خدمت منافع آنها از ارکان این ایده جدید است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نظام فرهنگی و تربیتی اظهار کرد: خواسته جامعه و خانواده ها از آموزش عالی فراهم بودن محیطی سالم و ارزشی برای پرورش و تربیت نسلی فرهیخته، امیدوار، باکرامت، قانونمند، دارای اعتماد به نفس، سختکوش و... است.

وی با تأکید بر اینکه دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود، افزود: در دانشگاه باید از حافظه محور بودن عبور کرد و به یادگیری عمیق و کاربردی رسید، دانشگاه باید محل پرورش ذهن تحلیلی برای دانشجویان باشد و مهارت توانایی حل مسائل جدید با استفاده از داشته های موجود را به آنها بدهد و آنها را از ساده انگاری در فهم وحل مسائل برهاند و این امر در سایه توجه به نظام فرهنگی و تربیتی شکل می گیرد.

دکتر جهان بین در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر این چهار نظام در کنار یکدیگر قرار بگیرد و به صورت همزمان در دانشگاه اجرا شود، آموزش عالی تعالی خواهد داشت و از بحران خارج خواهد شد.

دیدار و گفت و گو با معلمان مدارس سما به مناسبت روز معلم، دیدار و گفتگو با اساتید همیار فرهنگ، دیدار با فعالان تشکل ها و کانونها و بسیج دانشجویی و حضور در منزل هیات علمی تازه در گذشته، مرحوم دکتر سرگلی زاده از دیگر برنامه های سفر یک روزه دکتر جهان بین بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229282 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • گالتیه: عدالت ثابت کرد بی‌گناهم، از PSG ممنونم!
  • زائران حج در واقع سفیران جمهوری اسلامی ایران هستند
  • زائران حج، سفیران جمهوری اسلامی هستند
  • بارسلونا توانایی مالی جذب یوسوا کیمیش را دارد
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • تمرینات یاسین چوکو، بادیگارد لیونل مسی و متخصص هنرهای رزمی و دفاع شخصی / فیلم
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • استیضاح شهردار ارومیه رای نیاورد